Se anunta a doua runda pentru achizitionarea biletelor pentru UNTOLD 2018

Se anunta a doua runda pentru achizitionarea biletelor pentru UNTOLD 2018

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

Organizatorii UNTOLD au anuntat ca a doua runda de abonamente pentru editia din anul 2018 va fi lansata marti, pe data de 28 noiembrie, ora 14,00. Esti curios cat va costa un bilet?

Fanii festivalului care anul acesta s-a bucurat de un succes imens si nu au reusit sa isi asigure un loc la unul din cele mai bune festivaluri de muzica electronica din Europa au ocazia sa puna mana pe unul din cele 5000 de abonamente care urmeaza sa fie scoase la vanzare incepand cu data de 28 noiembrie. Pretul unui astfel de abonament este de 440 de lei plus taxe. In plus, doar fanii care s-au inregistrat pe www.untold.com incepand cu luna august a acestui an pot sa achizitioneze aceste abonamente.

Primele 15.000 de abonamente care au fost puse in vanzare s-au epuizat in doar cateva minute. Chiar daca initial organizatorii au anuntat faptul ca vor fi disponibile doar 10.000 de abonamente, datorita interesului extrem de mare al fanilor, acestia au decis sa suplimenteze numarul acestora, astfel ca, în doar cateva minute, 15.000 de abonamente au ajuns la cei mai infocati fani UNTOLD!

Abonamentele la pretul intreg de 650 de lei plus taxe vor fi disponibile doar din luna februarie a anului 2018. Tot marti, 28 noiembrie, vor fi puse in vanzare si abonamentele VIP la pretul de 1100 de lei plus taxe.

Fiecare persoana care s-a inregistrat pe site va primi pe mail un link unic, functional incepand cu data de 28 noiembrie, ora 14.00, prin care va putea achizitiona un numar maxim 4 abonamente. Cei care inca nu s-au inregistrat pot sa mai faca acest lucru pe site-ul festivalului, www.untold.com.

Vezi si:  OnePlus 8 si OnePlus 8 Pro – o fisa tehnica probabila a aparut online

Fanii care isi achizitioneaza abonamente pentru festival pot sa consulte si optiunile de cazare care vor fi disponibile din luna ianuarie 2018.

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

Intra si pe www.newsin.ro pentru cele mai noi stiri din tara si strainatate. Ramai la curent cu ce se intampla in Romania.