Filme celebre cu final dezamagitor

Filme celebre cu final dezamagitor

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

Filme celebreDe obicei, inainte de a viziona un film, te uiti la trailer. Desigur, cand te uiti la un trailer filmul pare super interesant, cu replici interesante, adrenalina si explozii. Apoi, dupa ce il urmaresti, ramai dezamagit, te-ai fi aseptat la altceva. Care sunt acele filme cu potential dar care te-au dezamagit intr-un final ?

Allied (2016). O poveste de iubire din mijlocul razboiului presarata cu misiuni periculoase, secrete, cu Brad Pitt si Marion Cotillard in rolurile principale. Cu alte cuvinte, sunt intrunite toate conditiile pentru un film excelent din toate punctele de vedere. Chiar daca povestea filmului are un potential imens, totul se desfasoara intr-un mod haotic incat abia ai timp sa iti formezi o parere. Filmul nu trezeste prea mari emotii in concluzie.

The Girl on The Train (2016). Daca ai citit cartea Paulei Hakins, cu siguranta te-a tinut in suspans. Insa, filmul nu a reusit sa redea nici macar jumatate din actiunea intensa a romanului, a exploatat intr-un mod superficial problemele si suferinta protagonistei principale. In schimb, Emily Blunt se descurca excelent in rolul lui Rachel, o femeie care incearca sa treaca peste un divort complicat si care isi petrece ziua urmarind in timpul calatoriilor cu trenul un cuplu perfect in aparenta.

Suicide Squad (2016). Iata inca un film extrem de asteptat dar cu un final dezamagitor. Numerosi sunt cei care in urma vizionarii acestui film au declarat ca pelicula li se pare mult prea aglomerata, lipsita de substanta. In plus, Suicide Squad se numara printre cele mai criticate filme ale anului trecut. I s-a reprosat filmului ca personajul Joker nu a fost pus suficient in valoare. Ideal pentru cei carora le plac filmele cu super eroi.

Vezi si:  Jucatorii profesionsti de Kendama din Israel fac spectacol la Cluj

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

Intra si pe www.newsin.ro pentru cele mai noi stiri din tara si strainatate. Ramai la curent cu ce se intampla in Romania.