Solutia perfecta pentru un magazin online ieftin si profesionist

Solutia perfecta pentru un magazin online ieftin si profesionist

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

creare siteFie ca doriti sa va mutati afacerea in mediul online sau aveti nevoie de un update pentru site-ul pe care il detineti in prezent, aveti nevoie de o firma competitiva, specializata in realizarea de website-uri care sa aiba capacitatea de a realiza proiectul. Putem spune ca, in comparatie cu anii trecuti, costurile de realizare a unui magazin online standard sunt tot mai scazute. Acest fapt se datoreaza, in mare parte, noilor tehnologii aparute in materie de web design. Astfel, nu va fi necesar sa investiti sume exagerate pentru a beneficia de un site modern, cu facilitatile de baza: posibilitatea de adaugare a produselor in cos, administarea comenzilor si a stocurilor, administrarea simpla a produselor si un design profesional. Beneficiind de aceste facilitati, site-ul creat va atinge nivelul unora dintre cele mai serioase magazine online de la noi.

Majoritatea specialistilor in domeniul vanzarilor online va vor recomanda platforme standard profesionale, cum ar fi varianta WordPress impreuna cu plugin-ul Woocommerce, PrestaShop sau Magento. Asta pentru ca acestea sunt platforme robuste, stabile, care au fost dezvoltate si perfectionate de sute de programatori in mai multi ani. Astfel, spre deosebire de platformele custom, dezvoltate special pentru site-ul dumneavoastra, platformele standard au avantajul ca sunt mai ieftine, dispun de mai multe facilitati si au comunitati numeroase, care au dezvoltat multe solutii si plugin-uri pentru toate problemele ce pot aparea.

Creare-Site-Web.ro – solutia pentru a-ti construi un magazin online ieftin si profesional

Daca veti prospecta piata in ceea ce priveste costul realizarii unui website, veti “descoperi” preturi foarte variate atribuite, practic, aceluiasi pachet de servicii. Tocmai de aceea, este de preferat sa fiti bine informati in privinta costurilor necesare pentru un magazin virtual care sa indeplineasca toate cerintele actuale.

Vezi si:  Dolarul si amenintarea Trump

Spre exemplu, puteti realiza un shop online incepand cu 300 de euro (in acest caz, cele mai aproape de realitate), dar si sume exagerate care pot varia intre 1000 si 2000 euro. Din acest punct de vedere, Creare-Site-Web.com este cea mai buna solutie pentru realizarea unui magazin online ieftin si performant preturile fiind de aproximativ 1000 Ron. In doar 5 zile, magazinul va fi creat cu profesionalism de o echipa competitiva, care beneficiaza de un protofoliu de zeci de proiecte de succes.

In afara de realizarea propriu-zisa a unui website si de solutiile profesionale oferite, echipa de specialisti va va pune la dispozitie mai multe servicii necesare pentru buna functionare a proiectului online: mentenanta si administrare, SEO si promovare online, precum si alre servicii de consultanta si suport care vor ajuta clientul sa opteze pentru anumite aspecte de baza: numele de domeniu, solutia de gazduire, configurarea metodelor de livrare si multe alte elemente de design care vor duce la realizarea completa a proiectului.

Un alt aspect extrem de important in crearea unui site tine de transparenta specialistilor fata de clienti. Astfel, creatorii magazinului virtual vor justifica in mod amanuntit costurile de realizare a site-ului, cu toate facilitatile necesare. In cazul colaborarii cu Creare-Site-Web.ro, lucrurile vor decurge mult mai simplu: veti gasi online, pana la cel mai mic detaliu, toate informatiile de care aveti nevoie.

Asadar, daca va doriti un magazin online care sa nu necesite un buget foarte mare, va recomandam Creare-Site-Web.ro ca fiind solutia perfecta pentru realizarea unui site performant, ieftin, cu design modern, care va dispune de principalele facilitati intalnite la celelalte magazine virtuale din Romania.

Vezi si:  Ramai productiv si conectat in timp ce lucrezi de acasa

Salvează

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

Intra si pe www.newsin.ro pentru cele mai noi stiri din tara si strainatate. Ramai la curent cu ce se intampla in Romania.