In acest an vor incepe lucrarile la inca 60 de kilometri de autostrazi si variante ocolitoare

In acest an vor incepe lucrarile la inca 60 de kilometri de autostrazi si variante ocolitoare

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

In acest an vor incepe lucrarile la inca 60 de kilometri de autostrazi si variante ocolitoareMinistrul Transporturilor sustine ca va emite pana la finalul acestui an ordine de incepe a lucrarilor pentru inca 60 de kilometri de autostrazi, drum expres dar si variante ocolitoare. Aceeseaza https://www.fullonline.ro/ pentru mai multe informatii cu privire la acest proiect.

    Descopera ce a declarat ministrul Lucian Bode

Ministrul Lucian Bode a participat alaturi de premierul Ludovic Orban la deschiderea pentru lucrarilor pentru Autostrada de Centura Bucuresti ( A0) , Lotul 2, Vidra – Bragadiru.

„În cele peste nouă luni de mandat, am reuşit să dăm ordinul de începere pentru peste 100 de kilometri de autostrăzi, drum expres, variante ocolitoare în România, din cei aproximativ 250 de kilometri pe cât se lucrează astăzi în România. Până la sfârşitul anului sunt convins că vom reuşi să dăm ordine de începere pentru încă 60 de kilometri de autostrăzi şi drum expres şi aici mă refer în special la A0 Sud, Autostrada de Sud a Bucureştiului, cu 52 de kilometri şi la tronsonul 2 din sectorul 1 al Drumului Expres Craiova Piteşti”,  a mentionat Lucian Bode.

Mai mult decat atat acesta sustine ca in momentul in care a fost semnat un contract de proiectare si executie respectivul obiect va fi realizat.

„În acest an am reuşit să semnăm contracte de proiectare şi execuţie pentru 300 de kilometri de autostrăzi, drum expres şi variante ocolitoare şi la până la finele anului credem că vom reuşi să semnăm contracte de proiectare şi execuţie pentru încă 250 de kilometri de autostrăzi, drum expres, variante ocolitoare”,  a mai spus ministrul.

„În cele peste nouă luni de mandat, Guvernul Orban a acţionat pe trei direcţii principale, în ceea ce priveşte dezvoltarea infrastructurii de transport: în primul rând ne-am propus să menţinem toate şantierele deschise. Acest lucru, într-o perioadă dificilă, de pandemie, l-am reuşit cu sacrificii mari din partea tuturor celor implicaţi, a beneficiarilor şi a antreprenorilor. De asemenea, ne-am propus să deschidem noi şantiere, prin emiterea ordinelor de începere a lucrărilor, aşa cum facem astăzi, prin semnarea de contracte de proiectare şi execuţie şi prin semnarea de contracte de realizare a documentaţiilor”,  a continuat acesta.

Vezi si:  Imprimanta umana care deseneaza un portret cu numai putin de 3 milioane de puncte

Bode a mai spus si ca toate santirele de infrastructura au fost deschide in perioada pandemiei. „În cele peste nouă luni de mandat, Guvernul Orban a acţionat pe trei direcţii principale, în ceea ce priveşte dezvoltarea infrastructurii de transport: în primul rând ne-am propus să menţinem toate şantierele deschise. Acest lucru, într-o perioadă dificilă, de pandemie, l-am reuşit cu sacrificii mari din partea tuturor celor implicaţi, a beneficiarilor şi a antreprenorilor. De asemenea, ne-am propus să deschidem noi şantiere, prin emiterea ordinelor de începere a lucrărilor, aşa cum facem astăzi, prin semnarea de contracte de proiectare şi execuţie şi prin semnarea de contracte de realizare a documentaţiilor”,  a mai spus ministrul Lucian Bode.

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

Intra si pe www.newsin.ro pentru cele mai noi stiri din tara si strainatate. Ramai la curent cu ce se intampla in Romania.