TransTech, urmatorul pas spre evolutia emotionala a omului

TransTech, urmatorul pas spre evolutia emotionala a omului

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

Cat ar fi dispus un om sa plateasca pentru a scapa de anxietate, stres, tristeste sau singuratate? Cat ar plati oamenii sa fie fericiti si sa isi transforme obiceirile proaste in obiceiuri benefice si sa isi pastreze creierul mereu tanar si ager? Aceasta este o intrebare, un element cheie in descifrarea uneia din cele mai mari, viitoare piete de tehnologie.

Vorbim despre un sector ce poarta numele de Tehnologie Transformativa, TransTech cu alte cuvinte, o tehnologie ce se bazeaza pe stiinta si are un impact deosebit asupra starii mentale si emotionale deopotriva.

Cererea din partea consumatorilor este una uriasa insa ascunsa sub umbrela altor piete de suport mental si emotional, motiv pentru care putini sunt cei care raspund cu o oferta propriu-zisa. TransTech vizeaza proliferarea echipamentelor mobile, a Internetului lucrurilor (IOT), a retelelor ifetine si senzorilor, a inteligentei artificiale deopotriva cu progrese in neurostiinte si medicina digitala, in bioinformatica si biologie.

Este foarte probabil ca, telefonul tau mobil sa stie in momentul de fata mai multe informatii despre tine decat parintii tai. Stie cu exactitate momentele in care te trezesti, in care te pui la culcare, pe cine ai obiceiul sa contactezi si cat de des faci acest lucru, ce interese ai atat offline cat si online si ce anume reuseste sa iti atrage atentia.

TransTech va putea sti cum te simti, cand esti calm sau and mintea si inima ta o iau la goana datorita combinarii software-ului de recunoastere a emotiei cu datele colectate de dispozitivele mobile. Si va lua masuri in acest sens.

Vezi si:  Printeaza cele mai calitative materiale la tine acasa. Alege cartusul potrivit

TransTech nu este decat rezultatul mai multor factori si anume nevoia si dorinta de stari mentale si emotionale pozitive, care alimenteaza cererea de solutii noi si ieftine; confluenta dintre tehnologie si progresele exponentiale in mediclna si biologie, care duce la o scadere a preturilor senzorilor si platformelor si la cresterea utilitatii lor; trendurile sociale, precum asa-numitii „millenials”, care prioritizeaza euforia atat de mult incat cheltuie un sfert din veniturile lor pe acest lucru.

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

Intra si pe www.newsin.ro pentru cele mai noi stiri din tara si strainatate. Ramai la curent cu ce se intampla in Romania.