13 Reasons Why va avea un sezon 4

13 Reasons Why va avea un sezon 4

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

Inainte de lansarea sezonului 3 al serialului 13 Reasons Why, Netflix a anuntat ca serialul va avea o continuare, continuare ce va marca sfarsitul acestui serial.

Dupa un prim sezon care s-a bucurat de un succes enorm si a suscitat numeroase controverse  si un sezon 2 extrem de reusit, 13 Reasons Why revine cu sezonul numarul 3 incepand cu data de 23 august pe Netflix. Si acesta nu va fi ultimul deoarece conform site-ului american Deadline, serialul pentru adolescenti va avea si un sezon 4 care va fi totodata si ultimul.

Insa fanii trebuie sa se inarmeze cu rabdare. Asta deoarece, daca sezonul 3 va fi lansat pe data de 23 august, sezonul 4 nu va fi difuzat inainte de anul 2020.

Principalele personaje ale sezonului 3 se vor reintoarce si in sezonul 4 insa va trebui sa mai asteptam putin pana vom avea o confirmare oficiala in acest sens. Trailerul ne dezvaluie ca sezonul 4 va fi centrat pe moartea lui Bryce Walker ceea ce inseamna ca, logic, actorul Justin Prentice nu va face parte din acest nou sezon. Nici Katherine Langford, intepreta lui Hannah care a jucat in primele doua sezoane ale serialului.

Este putin prematur sa aflam ce ne rezerva intriga sezonului 4 al serialului 13 Reasons Why insa pentru moment stim ca sezonul 3 este centrat pe uciderea lui Bryce Walker si tentativele politiei de a-l gasi pe vinovat. Absolut toti cunoscutii lui Bryce sunt initial considerati suspecti. Insa teoriile aparute online vorbesc si de o posibila sinucidere tinand cont de faptul ca acesta a cazut/a fost aruncat de pe un pod. Sa fie unul din elevii de liceu responsabili de aceasta crima? Sezonul 4 va fi centrat tot pe aceasta poveste sau va aborda una cu totul si cu totul noua?

Vezi si:  Netflix isi cere scuze dupa criticile aspre primite din cauza posterului filmului Cuties

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

Intra si pe www.newsin.ro pentru cele mai noi stiri din tara si strainatate. Ramai la curent cu ce se intampla in Romania.