Ce au devenit…Desperate Housewives

Ce au devenit…Desperate Housewives

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

Intre 2004-2012, femeile din intreaga lume au urmarit cu sufletul la gura aventurile lui Bree, Susan, Gaby, Edie si Lynette. Aceste cinci localnice din Wisteria Lane ne-au facut sa radem si sa lacrimam, datorita cotidianului lor extrem de aproape de realitate.

Vedete de cinema, realizatoare de seriale…esti curios ce s-a ales de actritele si actorii tai preferati din serialul Desperate Housewives ?

Gabrielle Solis – Eva Longoria. Fara indoiala, a fost una din vedetele serialului. Si, chiar daca dupa incheierea serialului nu a mai reusit sa obtina un rol pe masura, Eva Longoria ramane o celebritate de necontestat. An de an straluceste pe covorul Festivalului de la Cannes si straluceste de fericire de cand l-a nascut pe fiul sau Santiago, in iunie 2018.

Carlos Solis – Ricardo Chavira. De la incheierea serialului, Ricardo Chavira a inceput sa joace in serialul Scandal si in Jane the Virgin. Insa, la cinema, cariera sa abia acum incepe sa ia avant.

Lynette Scavo – Felicity Huffman. De la incheierea serialului, Felicity Huffman nu a somat. Este eroina din American Crime si a revenit in lumina reflectoarelor rapid. Insa, a mai iesit in evidenta si cu altceva. In 2019 a recunoscut ca a oferit o sticla de vin pentru falsificarea notelor fiicei sale pentru a intra la o universitate prestigioasa.

Tom Scavo – Doug Savant. Doug Savant, cunoscut si din Merlose Place isi imparte viata cu Laura Leighton. Dupa 2012 actorul a fost vazut in Castle, Drop Dead Diva.

Bree van de Kamp – Marcia Cross.  Intre 2015-2017 actrita schimba registrul si devine o femeie politician in serialul Quantico in care intepreteaza rolul lui Haas. In 2018 marturiseste ca a fost diagnosticata cu cancer.

Vezi si:  The Politician sezonul 2: de ce sa urmaresti duelul Payton Hobart/Dede Standish

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

Intra si pe www.newsin.ro pentru cele mai noi stiri din tara si strainatate. Ramai la curent cu ce se intampla in Romania.