Ce au devenit…Desperate Housewives

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

Intre 2004-2012, femeile din intreaga lume au urmarit cu sufletul la gura aventurile lui Bree, Susan, Gaby, Edie si Lynette. Aceste cinci localnice din Wisteria Lane ne-au facut sa radem si sa lacrimam, datorita cotidianului lor extrem de aproape de realitate.

Vedete de cinema, realizatoare de seriale…esti curios ce s-a ales de actritele si actorii tai preferati din serialul Desperate Housewives ?

Gabrielle Solis – Eva Longoria. Fara indoiala, a fost una din vedetele serialului. Si, chiar daca dupa incheierea serialului nu a mai reusit sa obtina un rol pe masura, Eva Longoria ramane o celebritate de necontestat. An de an straluceste pe covorul Festivalului de la Cannes si straluceste de fericire de cand l-a nascut pe fiul sau Santiago, in iunie 2018.

Carlos Solis – Ricardo Chavira. De la incheierea serialului, Ricardo Chavira a inceput sa joace in serialul Scandal si in Jane the Virgin. Insa, la cinema, cariera sa abia acum incepe sa ia avant.

Lynette Scavo – Felicity Huffman. De la incheierea serialului, Felicity Huffman nu a somat. Este eroina din American Crime si a revenit in lumina reflectoarelor rapid. Insa, a mai iesit in evidenta si cu altceva. In 2019 a recunoscut ca a oferit o sticla de vin pentru falsificarea notelor fiicei sale pentru a intra la o universitate prestigioasa.

Tom Scavo – Doug Savant. Doug Savant, cunoscut si din Merlose Place isi imparte viata cu Laura Leighton. Dupa 2012 actorul a fost vazut in Castle, Drop Dead Diva.

Bree van de Kamp – Marcia Cross.  Intre 2015-2017 actrita schimba registrul si devine o femeie politician in serialul Quantico in care intepreteaza rolul lui Haas. In 2018 marturiseste ca a fost diagnosticata cu cancer.

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

Intra si pe www.newsin.ro pentru cele mai noi stiri din tara si strainatate. Ramai la curent cu ce se intampla in Romania.