Intoarcerea atat de asteptata a Spice Girls va avea loc

Intoarcerea atat de asteptata a Spice Girls va avea loc

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

Zi istorica pentru fanii Spice Girls – fetele din trupa britanica au anuntat un turneu in Regatul Unit. Insa fara Victoria Beckham…

Cand nimeni nu mai indraznea sa viseze ca acest lucru se va intampla, tabloidul american The Sun a anuntat pe data de 5 noimebrie faptul ca mitica trupa Spice Girls se va reuni in timpul unui mare turneu britanic, la peste 24 de ani de la infiintare. Geri Halliwell, Mel C, Emma Bunton si Mel B se vor reuni pentru fani, din nefericire, fara complicea lor Victoria Beckham care vrea sa se consacre in intregime modei si marcii sale de haine.

Infiintata in 1994, trupa Spice Girls a devenit rapid una din cele mai cunoscute trupe muzicale feminine a anilor ’90. Interpretele hitului Wannabe s-au separat in 2001 in urma unor neintelegeri si pentru a se consacra carierei solo. Dar fanii au vrut cu orice pret sa le revada impreuna pe scena. In 2007, trupa a efectuat un prim turneu mondial, alcatuit din 11 concerte, The Return of the Spice Girls. Ultima prestatie a trupei a avut loc pe data de 12 august 2012 la Londra.

Un turneu in Regatul Unit in 2019

Cele patru membre ale trupei Spice Girls au anuntat o serie de sase show-uri in Regatul Unit, show-uri care vor debuta chiar in prima zi a anului, pe data de 1 ianuarie in orasele Manchester, Bristol si Edinburgh. Biletele au fost deja puse in vanzare, incepand cu data de 10 noiembrie si se vor vinde intr-un timp record cu siguranta. Singurul lucru care le umbreste fanilor fericirea este faptul ca Victoria Beckham nu va fi prezenta impreuna cu celelalte patru fete pe scena in timpul turneului.

Vezi si:  Hold Tight: un thriller adaptat dupa un roman al lui Harlan Coben

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

Intra si pe www.newsin.ro pentru cele mai noi stiri din tara si strainatate. Ramai la curent cu ce se intampla in Romania.