Netflix- cele mai asteptate filme ale anului 2022

Netflix- cele mai asteptate filme ale anului 2022

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

Anul 2022 se anunta a fi unul foarte incarcat pentru cinefili. Intre noi productii originale Netflix si blockbustere foarte asteptate la cinema, cu siguranta ca vei avea la ce sa te uiti in noul an.

Iata insa care sunt cele mai asteptate filme ale anului 2022 pe Netflix.

Blonde. Este un film drama biografic despre viata lui Marilyn Monroe, in dezvoltare inca din 2010 cu Ana de Armas in rolul principal. Trebuia sa apara la sfarsitul acestui an, dar a fost amanat din cauza scenelor de sex care au fost judecate drept fiind prea explicite.

Tyler Rake 2. Tyler Rake este un film foarte popular din catalogul Netflix. A doua parte ar trebui sa ne arate o parte din trecutul eroului inainte ca acesta sa devina mercenar si sa slveze un copil rapit.

Knives Out 2. Daniel Craig reia aici rolul detectivului privat Benoit Blanc in aceasta parte a doua, unde dupa ce a elucidat moartea patriarhului unei bogate familii va trebui sa ancheteze din nou o afacere misterioasa.

The Gray Man. Ryan Gosling, Ana de Armas, Jessica Henwick, Rege Jean Page si Chris Evans vor fi eroii acestui thriller de spionaj care ne prezinta un fost agent CIA care a devenit un criminal platit. Cu un buget colosal, de peste 200 de milioane de dolari, este cel mai mare proiect al fratilor Russo dupa Avengers: Endgame.

The Killer. Nu se stie inca daca Mindhunter va avea sau nu o continuare, dar David Fincher a inceput recent filmarile la noul sau proiect The Killer, cu Michael Fassbender si Tilda Swinton.

Vezi si:  De ce sa te lasi inspirit de popularele citate despre viata?

The Adam Project. Este un thriller SF in care apar Ryan Reynolds, Zoe Saldana, Jennifer Garner si Mark Ruffalo. Ni se prezinta aici un calator in timp care merge inapoi in trecut pentru a rezolva misterioasa moarte a tatalui sau.

Sursa: https://www.gqmagazine.fr/pop-culture/article/les-films-les-plus-attendus-sur-netflix-en-2022

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

Intra si pe www.newsin.ro pentru cele mai noi stiri din tara si strainatate. Ramai la curent cu ce se intampla in Romania.