Un regizor celebru implicat intr-un nou scandal sexual

Un regizor celebru implicat intr-un nou scandal sexual

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

Scandal urias la Hollywood! Inca o femeie, a treia la numar, il acuza pe cunoscutul regizor Roman Polanski de abuz sexual asupra unui minor. O a treia femeie vine sa il acuze pe regizor ca a atacat-o sexual in anii ’70, la 40 de ani de cand a incercat sa violeze o alta tanara.

Identificata sub numele de Robin, femeia a declarat in cadrul unei conferinte de presa din Los Angeles ca a fost abuzata sexual in anul 1973, la acea vreme avand doar 16 ani. Aceasta a declarat ca, la o zi distanta de la incident i-a marturisit unui amic ceea ce s-a intamplat: Motivul pentru care am pastrat pentru mine tot ce s-a intamplat este pentru ca nu am vrut ca tatal meu sa faca ceva care sa-l bage la inchisoare pentru tot restul vietii.

Robin a decis sa vorbeasca despre cele intamplate dupa ce a aflat ca ar putea fi abandonat dosarul impotriva lui Polanski, deoarece o alta victima a cerut unui tribunal din Los Angeles sa incheie cazul.

Samantha Geimer a declarat in instanta de judecata in luna iunie ca l-a iertat pe celebrul regizor pentru atac si ca isi doreste doar ca totul sa se termine.

Robin, care a aparut alaturi de avocatul sau in Los Angeles, nu il poate da in judecata Polanski deoarece faptele s-au prescris. Insa, ea ar putea depune marturie impotriva regizorului in dosarul intentat de Geimer, care nu este singura femeie care l-a acuzat pe Polanski de agresiune sexuala.

In anul 2010, actrira britanica Charlotte Lewis, reprezentata tot de avocatul lui Samatha Geimer, a sustinut ca regizorul a abuzat-o in Paris, in 1983, cand avea doar 16 ani. Regizorul filmului ”Rosemary Baby” a fugit in SUA in  anul 1978, dupa ce a recunoscut violul statutar al lui Samantha Geimer, care avea varsta de 13 ani.

Vezi si:  Ziua limbii, alfabetului si culturii armene

Acum varsta de 83 de ani, regizorul a petrecut 48 de zile in custodie pentru a fi supus unei evaluari psihiatrice inainte de a fi eliberat din inchisoare.

 

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

Intra si pe www.newsin.ro pentru cele mai noi stiri din tara si strainatate. Ramai la curent cu ce se intampla in Romania.