Avengers: super-eroi, morti, pietre…ce ne rezerva Infinity War?

Avengers: super-eroi, morti, pietre…ce ne rezerva Infinity War?

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

La cateva zile de la cea de-a zecea aniversare, Marvel Cinematic Universe isi convoaca marea majoritate din eroilor in cea de-a treia parte din saga Avengers, intitulata Infinity War. Un lung metraj care, contrar celorlalte, joaca cartea misterelor. Asteptand sa descoperim rezultatul in imagini, sa trecem in revista promisiunile acestui nou film.

Lansarea filmului Avengers – Infinity War este un mic eveniment in lumea cinematografiei si mai precis in universul geek care vibreaza in ritmul iesirilor super-eroice. Pe hartie, este vorba despre prima reuniune a tuturor super-eroilor din universul Marvel. Rectificare – este vorba despre reuniunea tuturor super-eroilor din universul Marvel pe care i-am vazut deja la cinema. Cu alte cuvinte, ne este destul de greu sa ii precizam pe toti. Zvonurile vorbesc despre aproximativ 60 de personaje, costumate sau nu. Nu vor lipsi cu siguranta personaje precum Spider-Man, Iron Man, Ant-Man si Gardienii Galaxiei.

Toate figurile emblematice din universul Marvel Cinematic se vor regasi in acest film. In schimb fanii sa nu il caute pe Captain Marvel deoarece Kevin Feige este categoric – doar personajele introduse deja vor participa la aceasta infruntare mai putin obisnuita.

Aliante rock’n’ roll. Reunirea tuturor eroilor MCU intr-un singur film este un lucru foarte bun. Asta deoarece Iron Man si War Machine nu vor mai sta in coltul lor, Gardienii Galaxiei isi vor aduce si ei contributia la acest film iar cele cateva minute din film care ne-au fost dezvaluite la inceputul lunii aprilie au dat de inteles faptul ca Tony Stark si Stephen Strange se vor infrunta, isi vor masura puterile asteptand intariri din partea lui Star-Lord in timp ce trioul Thor-Rocket-Groot ne promite cateva momente frumoase de comedie si de atitudine badass.

Vezi si:  Super Bowl 2023: de ce s-a reintors Rihanna pe scena?

Modalitatea ideala pentru Marvel de a sarbatori cei 10 ani de existenta propunand dinamici noi.

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

Intra si pe www.newsin.ro pentru cele mai noi stiri din tara si strainatate. Ramai la curent cu ce se intampla in Romania.