Stirea momentului – Excluderea lui Sorin Grindeanu din PSD si dezbaterea si votarea motiunii de cenzura impotriva propriului Guvern

Stirea momentului – Excluderea lui Sorin Grindeanu din PSD si dezbaterea si votarea motiunii de cenzura impotriva propriului Guvern

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

Excluderea lui Sorin Grindeanu din PSDDe cateva zile, se poate spune ca tara noastra a intrat intr-o criza politica fara precedent. In istorie nu au mai fost mentionate astfel de cazuri, insa pentru orice exista un inceput. Sorin Grindeanu, premierul Romaniei, a fost lasat fara Guvern intr-o singura noapte.

Ministrii cabinetului Grindeanu si-au dat demisia, aceasta miscare fiind facuta la cererea liderilor coalitiei de la putere, si anume Calin Popescu Tariceanu si Liviu Dragnea. Seful Guvernului a ramas singur insa vrea sa reziste destoinic miscarilor de strada cu ajutorul carora si-a inceput mandatul.

PSD si ALDE au declarat ca depun motiune de cenzura, si in tot acest timp, Grindeanu isi vede viitorul alaturi de o noua echipa. Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis a declarat ca nu vrea sa se amestece in acest conflict, insa functia nu ii va permite acest lucru.

Liviu Dragnea si-a chemat colegii la o sedinta extraodinara la sediul central al partidului sau pentru a lua o hotarare in acest sens. Sorin Grindeanu este premier independent, pana la urmatoarele dispozitii ale lui Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu, care intentioneaza sa demita pe cale parlamentara propriul Guvern.

PSD si ALDE vor sa scape de vechiul cabinet, astfel incat motiunea de cenzura sa fie adoptata si astfel Grindeanu sa poata fi demis. Pentru functia de secretar general al Guvernului urmeaza sa fie propus Victor Ponta, insa lucrurile pot lua in orice moment o alta intorsatura…

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

Vezi si:  Viorica Dancila este la un pas de demitere

Intra si pe www.newsin.ro pentru cele mai noi stiri din tara si strainatate. Ramai la curent cu ce se intampla in Romania.